Prinşi în flagrant la furat în combinat (FOTO/VIDEO) Recomandat

Vineri, 14 Mai 2021 12:13
Publicat în Eveniment

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au efectuat, vineri dimineaţă, 14 mai 2021, pe raza judeţului Galaţi, 14 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.
Percheziţiile s-au desfăşurat după ce, în cursul nopţii, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi, cu sprijinul de specialitate al Biroului Operaţiuni Speciale, au organizat un flagrant, surprinzând patru bărbaţi care sustrăgeau componente din cupru de pe platforma combinatului siderurgic, din municipiul Galaţi.
Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2020 - mai 2021, opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, ar fi sustras de pe platforma siderurgică componente din metale feroase şi neferoase, scule electrice, valuri de cabluri electrice şi alte bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro.
Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite şi indisponibilizate bunuri din categoria celor sustrase, în valoare de circa 100.000 de lei, precum şi suma de 6.000 de euro şi 80.000 de lei.
Cele opt persoane suspecte de comiterea acestor fapte au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
La acţiune au participat poliţişti din cadrul I.P.J. Galaţi - Serviciul Criminalistic,  luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

VEZI FOTO/VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu