Poveşti de basm, la Teatrul "Gulliver"

Vineri, 25 Septembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment

În fiecare duminică dimineaţa, începând cu ora 10.30, Teatrul Gulliver devine locul unde cavaleri mai mari şi mai mici, pitici, tineri şi bunici, lasă în urmă orice frământare şi intră în universul magic al poveştilor. De această dată sunteţi invitaţi la “Sânziana şi Pepelea”, un basm adorabil de copilăresc şi plin de învăţăminte deprinse din încrâncenata lupta dintre bine şi rău, la finalul căreia binele întotdeauna învinge. 

 

La "Dramatic" aveţi de ales între realitatea de zi cu zi şi cea SF

 

Sfârşitul primei luni din noua Stagiune teatrală la "Fani Tardini" readuce în scenă piesele a doi scriitori gălăţeni dar, totodată, şi jurnalişti cunoscuţi, cu vechime în mediul cultural local şi regional. Vineri, de la ora 19.00, publicul gălăţean se reîntâlneşte la Sala Studio a Teatrului cu personajele din spectacolul "După Noi, Apocalipsa!", adaptare scenică a regizorului Cristian Gheorghe după piesa Katiei Nanu. Sâmbătă, tot de la ora 19.00, pe scena din Sala Mare a Teatrului se va juca 

"Viaţă de schimb", spectacol futurist după piesa gândită şi concepută de Victor Cilincă, în regia lui Cristian Gheorghe.

 

Muzică de film şi recitalul clarinetiştilor la Teatrul Muzical

 

Ansamblul Psalterion ne va încânta, sâmbătă, 26 septembrie, cu o serie inedită de lucrări muzicale - prelucrări din muzica de film, după cum ne-a anunţat realizatorul şi coordonatorul muzical al acestui ansamblu prolific din punct de vedere cultural, Gabriel Bulancea. Spectacolul "Odată, ca niciodată…" va fi prezentat publicului pe scena Teatrului Muzical de la ora 18:00.

Duminică, pentru iubitorii genului liric este pregătit un recital cameral ce va avea loc de la ora 11.30 în foaierul teatrului. În faţa publicului vor evolua membrii Cvartetului "Clarin Armonia", artiştii dedicaţi instrumentelor de suflat: Gheorghe Constantinescu, Lucrezia Orlando, Francesco Calabrese şi Angelo Porfido.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu