PNRR: Palatul Copiilor Galaţi dotat cu echipamente IT şi materiale didactice Recomandat

Marți, 07 Martie 2023 12:37
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Galaţi va depune un proiect de dotare a Palatului Copiilor cu diverse echipamente şi materiale didactice, în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Conform criteriilor impuse în cadrul apelului de proiecte, vor putea fi finanţate doar cabinetele de navomodele şi limbi străine de la sediul din Galaţi, precum şi cel de cultură şi civilizaţie românească de la Clubul Copiilor din Tecuci (filială a Palatului Copiilor).
„Am decis să venim în sprijinul Palatului Copiilor şi să accesăm fonduri europene pentru dotarea cu diverse echipamente IT şi materiale didactice. Pe lista echipamentelor care vor fi achiziţionate se află truse electrice de traforaj şi alte dispozitive asemănătoare pentru cabinetul de navomodele, zeci de manuale şi resurse educaţionale, laptopuri, sisteme de sonorizare, multifuncţionale, display-uri interactive şi tablete. Vom accesa maximum din cât ne permite acest apel de proiecte, în condiţiile în care sunt eligibile doar o parte dintre cabinetele didactice în care se desfăşoară diverse activităţi extraşcolare”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Valoarea investiţiei este de aproape 190.000 de lei. Palatul Copiilor Galaţi este în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale, informează Consiliul Judeţean Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu