Percheziţii la doi proxeneţi, unul din Galaţi şi celălalt din Brăila

 
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 21:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
O clujeancă de 16 ani a fost pusă să se prostitueze de către doi tineri din Brăila şi Galaţi. La domiciliile celor doi din Galaţi şi Brăila, poliţiştii au efectuat percheziţii. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru proxenetism în formă continuată, gălăţeanul fiind arestat.

„La data de 11 ianuarie a.c. poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii şi cei ai Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul efectivelor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Brăila şi Galaţi, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiile Brăila şi Galaţi, în urma cărora au pus în executare 2 mandate de aducere pentru continuarea cercetărilor, într-un dosar penal ce vizează infracţiunea de proxenetism în formă continuată.

În cauză sunt vizaţi 2 tineri, respectiv unul de 26 de ani, din judeţul Galaţi şi un altul de 21 de ani, din judeţul Brăila, cercetaţi de poliţişti după ce în perioada iulie – noiembrie 2022 ar fi obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră în vârstă de 16 ani, facilitând activitatea acesteia prin asigurarea clienţilor.

În cadrul percheziţiilor au fost identificate şi ridicate bunuri de interes în cauză.

În urma activităţilor investigative şi a probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, 12 ianuarie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă. Astfel că, pe numele tânărului de 26 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar pe numele tânărului de 21 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Percheziţiile au beneficiat şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila”, informează IPJ Cluj.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu