Patronul unui restaurant de lux din județul Galați arestat pentru trafic de minori și de droguri

 
Vineri, 21 Octombrie 2022 22:53
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ca urmare a acțiunii în forță desfășurată în data de 19 Octombrie de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat care trafica minori au fost reținute 3 persoane, iar două persoane dintre cele trei au fost arestate pentru 30 de zile. Despre descinderi și faptele inculpaților Monitorul de Galați a relatat în articolul Minore din Galați prostituate pe 400.000 euro (FOTO/VIDEO).

Tribunalul Galați a admis propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați. În temeiul art. 223(2) ?i art. 226 Cod Procedură Penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Cristofan Cristian Alin şi Nica Doru Iulian pe o durată de 30 de zile, de la data de 20.10.2022 la data de 18.11.2022 inclusiv.

 

Unul dintre inculpați, Critofan Cristian Alin, este patronul unui restaurant de lux din sat Costi, comuna Vânători, județul Galați, și a ajuns astfel în arest pentru următoarele 30 de zile fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. 

 

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020, 3 persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de minori.

Acestea ar fi recrutat, prin metoda „loverboy”, persoane vătămate minore, pe care le-ar fi cazat, transportat și obligat la practicarea prostituției, în diferite locații de agrement, din județul Galați.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu