Oancea: Maşină de lux furată din Ucraina, oprită la frontieră Recomandat

Luni, 29 August 2022 15:13
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism declarat ca fiind furat din Ucraina.
Astfel, în data de 26 august 2022, în jurul orei 22.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară, o persoană, de sex feminin, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Ucraina.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul în cauză este căutat de INTERPOL, fiind declarat furat de către autorităţile din Ucraina din anul 2018.
Cu privire la aspectele constatate, persoana a declarat că autoturismul îi aparţine şi că l-a achiziţionat în anul 2018 de la un prieten.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, iar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu