O femeie care făcea jogging, ucisă de câini maidanezi, în Bucureşti Recomandat

 
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 22:37
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Poliţia Capitalei a anunţat că Secţia 20 Poliţie a fost sesizată prin 112 că o persoană care alerga în zona unui lac din sectorul 6 ar fi fost muşcată de câini.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Victima este o femeie în vârstă de 43 de ani, care ar fi fost atacată de o haită de 7-8 câini la câteva sute de metri distanţă de digul Lacul Morii. Cel care a sunat la 112 a fost un cetăţean care a văzut de la depărtare ce s-a întâmplat şi a încercat sa intervină, dar ar fi fost prea târziu când a ajuns, au mai spus sursele citate.

Este vorba despre aceeaşi femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. Ea făcea jogging tot lângă digul Lacul Morii când a fost atacată de câini, suferind răni multiple la cap şi la membre. Atunci, femeia a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au făcut nenumărate sesizări cu privire la prezenţa câinilor maidanezi care pot fi periculoşi. Totodată, ei afirmă că au sunat la 112 şi au trimis emailuri către Primăria sectorului 6, conform Digi 24. Oamenii din zonă mai spun că şi câini care au stăpân ar fi lăsaţi liberi pe stradă, deşi sunt câini de luptă care sunt periculoşi.

Primăria Sectorului 6 susţine că terenul pe care a fost atacată victima este unul privat - ar fi aparţinut CAP, iar împroprietăririle ar fi fost făcute de autorităţile din Chiajna.

Potrivit unor surse din anchetă citate de stirileprotv.ro, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile de pe corpul femeii. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu