Nuntă, botez şi logodnă, sparte de poliţişti Recomandat

Luni, 26 Octombrie 2020 07:48
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi, împreună cu jandarmi, inspectori din cadrul OPC, DSP şi ITM, au efectuat verificări, pe raza de competenţă, cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

„Au constatat că în incinta unui salon de evenimente, situat în municipiul Galaţi, strada Brăilei, se desfăşoară un eveniment privat (nunta de argint), la care participau aproximativ 70 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia, administratorul societăţii comerciale fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 de lei. Cu ocazia aceleiaşi activităţi, poliţiştii au constatat că un alt eveniment privat (botez) se desfăşura la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, din localitatea Sat Costi, comuna Vânători, la acesta participând 30 de persoane. Şi în acest caz, administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 6.000 de lei, evenimentul fiind întrerupt“, a precizat Gabriela Costin, IPJ Galați.

Tot sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au efectuat verificări, pe raza de competenţă, cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, ocazie cu care au constatat că în incinta unui restaurant de pe strada Nicoreşti, din municipiul Tecuci, este în desfăşurare un eveniment festiv (petrecere de logodnă). Poliţiştii au legitimat cele 30 de persoane găsite în incinta restaurantului şi au întrerupt desfăşurarea evenimentului. În urma verificărilor, s-a constatat că niciunul dintre participanţi nu figurează în evidenţa persoanelor diagnosticate cu COVID-19. Totodată, administratorul societăţii comerciale care a organizat evenimentul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 de lei, iar localul a fost închis.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu