„Muşcat de râs”, un spectacol cu Doru Octavian Dumitru

 
Joi, 12 Noiembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doru Octavian Dumitru, „maşina de râs” a României, revine cu o premieră absolută, show-ul de comedie „Muşcat de râs”. Evenimentul va avea loc în Galaţi pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. „Muşcat de râs” este o producţie modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine şi relaţia cu cel de lângă el. „Muşcat de râs” este un spectacol curat, cu umor elegant şi consistent.

Doru Octavian Dumitru este un om de ştiinţă al comediei, inovativ şi original. Producţiile sale sunt consitente şi abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care îşi scrie şi regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferinţele publicului de aproape trei decenii. 

Lasă-te muşcat de râsul stârnit de Doru Octavian Dumitru şi vei afla cum să eviţi problemele relaxat şi râzând. „Muşcat de râs” este o comedie modernă şi plină de surprize, un show complex, din care nu va lipsi graţia baletului DOD! Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu