Minor drogat la volan, arestat preventiv Recomandat

Luni, 18 Octombrie 2021 14:12
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic, la data de 17 octombrie 2021, în jurul orei 03.00, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui imobil, de pe strada Odobeşti, din municipiul Galaţi.
La adresa indicată, poliţiştii au identificat un tânăr, de 21 de ani, care le-a declarat că, în noaptea de 16/17 octombrie, în jurul orei 01.30, a observat că autoturismul nu se mai afla în faţa imobilului, dar că ar fi fost adus înapoi, în jurul orei 02.00.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea respectivă, tânărul ar fi consumat alcool, împreună cu patru prieteni, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, şi, la un moment dat, cu acordul său, adolescentul, de 17 ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul, pe raza municipiului Galaţi, pentru a face cumpărături.
Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa THC 5 (cannabis).
Întrucât minorul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.
Ulterior, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu