Microbuz furat în noapte din Autogara Tecuci de un gălățean rupt de beat și fără permis Recomandat

Luni, 13 Martie 2023 09:32
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic, la data de 12 martie 2023, la ora 22:40, cu privire la faptul că în urmă cu puţin timp, o persoană a furat un microbuz din curtea autogării situate pe strada Transilvaniei, din municipiul Tecuci, şi a plecat într-o direcţie necunoscută.
Au fost mobilizate toate echipajele de poliţie în vederea identificării acestui microbuz, iar la scurt timp, pe varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, în apropierea de DE58, acest autovehicul a fost găsit abandonat. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în zona respectivă, la o distanţă de circa 300 de metri a fost depistată persoana bănuită de comiterea acestei fapte de furt, un bărbat cu vârsta de 36 de ani, din satul Malu Alb, comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, care se deplasa pe jos către localitatea Cosmeşti, în afara părţii carosabile.
A fost testat alcoolscop, iar valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus şi la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De asemenea, s-a stabilit că bărbatul de 36 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Microbuzul sustras aparţine unei firme de profil pentru transport persoane, iar la momentul comiterii faptei, acesta era neasigurat, cu cheile în contact iar în interior nu se afla nicio persoană.
După audieri şi după administrarea probatoriului în cauză, în care se efectuează cercetări pentru infracţiunile de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 36 de ani.
În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu