Jaf la cantina socială din Tecuci. 80 kg de fasole furate pe geam Recomandat

Joi, 02 Februarie 2023 12:37
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic, prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la data de 30 ianuarie 2023, ora 08.33, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta clădirii Direcţiei de Asistenţă Socială Tecuci, de unde, dintr-o magazie de alimente, ar fi sustras o cantitate de fasole.
În urma efectuării cercetării la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit că în cadrul clădirii instituţiei mai sus menţionate funcţionează şi o cantină socială, care este prevăzută cu o magazie în care sunt depozitate mai multe alimente.
În perioada 27 - 30 ianuarie 2023, persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii, pe un geam termopan, care nu prezintă urme de forţare, iar din magazia de alimente ar fi sustras cantitatea de aproximativ 80 de kg de fasole. Valoarea prejudiciului creat este de circa 800 de lei.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă această faptă, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu