Incendiu în Port Bazinul Nou (VIDEO) Recomandat

Marți, 01 Noiembrie 2022 10:09
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Galaţi a fost anunţat, prin Numărul Unic de Urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la un vagon cu păcură, în zona Port Bazinul Nou. Au fost direcţionate 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare grea şi echipajul SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, ISUJ Galaţi.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă în zona Unicom Oil Terminal, în apropierea staţiei de transvazare păcură de pe linia CF. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, fără a se extinde la vagoanele cisternă sau la staţia de producere abur. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din zonă şi nici folosirea sistemului RO Alert pentru degajările de fum.

Au ars scurgeri de păcură pe o suprafaţă de cca. 200 mp, dintr-un rezervor de plastic cu capacitatea de 1 mc. Cauza probabilă a incendiului a fost o scânteie, care a aprins acumularea de gaze din rezervorul de plastic. VEZI VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu