Galaţi: Şoferiţă de 20 de ani în spital, după ce s-a răsturnat cu maşina Recomandat

Vineri, 03 Martie 2023 15:57
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La data de 03 februarie 2023, la ora 11:32, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în afara localităţii Drăgăneşti, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că o tânără, cu vârsta de 20 de ani, din satul Drăgăneşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galaţi, la km 5 + 300 de metri, pe fondul unei depăşiri, ar fi acroşat un alt autoturism aflat în mers în aceeaşi direcţie de mers, după care ar fi pierdut controlul direcţiei de mers al autovehiculului care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
În urma acestui eveniment rutier au rezultat pagube materiale, iar conducătoarea auto, aflată singură în autoturism, a fost rănită uşor şi a transportată la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ atât la tânăra de 20 de ani, cât şi la conducătorul auto de la autovehiculul acroşat, un bărbat cu vârsta de 33 de ani, din comuna Drăgăneşti.
După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu