Galaţi: Criţă la volan şi fără permis, băgat după gratii Recomandat

Luni, 30 Ianuarie 2023 15:33
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi - Post Poliţie Vânători au depistat în trafic un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, domiciliat fără forme legale în sat Costi, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vânători, sub influenţa băuturilor alcoolice, având dreptul de a conduce suspendat. S-a întâmplat vineri, 27 ianuarie 2023, în jurul orei 15.00.
La testarea alcoolscop a conducătorului auto a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
După audieri şi după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului.
A doua zi, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunerea luării unor măsuri preventive. Ulterior, după prezentarea şi la Judecătoria Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile faţă de cel depistat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu