Galaţi: Bărbat găsit băut pe bancheta maşinii plină cu droguri. Cum a încercat să păcălească jandarmii (FOTO/VIDEO) Recomandat

Vineri, 27 Ianuarie 2023 12:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un vehicul parcat neregulamentar şi cu geamurile aburite a atras atenţia jandarmilor din Galaţi. La controlului vehiculului omenii legii au simţit un miros puternic care venea din interiorul maşinii. Bărbatul a fost condus la poliţie.

Azi noapte, în jurul orei 23:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Galaţi a observat pe o stradă din cartierul I.C. Frimu un autoturism care era parcat neregulamentar şi care avea geamurile aburite. Jandarmii s-au apropiat de vehicul şi au observat pe bancheta din spate a maşinii un bărbat care stătea întins pe spate. Întrucât au crezut că acesta se află într-o urgenţă medicală, jandarmii au deschis portiera maşinii moment în care au sesizat că în interior miroase puternic a substanţe vegetale interzise de lege.

În momentul în care bărbatul a fost coborât din vehicul, jandarmii au observat că acesta este sub influenţa alcoolului şi agitat. Întrebat dacă asupra sa sau în vehicul are substanţe interzise, bărbatul a declarat verbal că nu ştie ce este în maşină. La controlul autoturismului jandarmii au găsit o ţigară confecţionată artizanal, dintr-o substanţă vegetală de culoare verde, o pungă cu muguri de substanţă vegetală de culoare verde şi un grinder (foto ↓).

jandarmi site

Cu privire la substanţele găsite în vehicul, bărbatul a declarat că el este proprietarul autoturismului, însă substanţele vegetale au fost aduse de către un prieten. Bărbatul a susţinut că prietenul acestuia a condus maşina până în zona respectivă, apoi a coborât să cumpere câteva sticle de bere, după care urmau să fumeze împreună substanţa vegetală.

Chiar dacă a fost căutat şi aşteptat de către jandarmi mai mult timp, presupusul prieten nu a fost găsit în zonă, iar bărbatul nu a putut oferi detalii concrete pentru stabilirea identităţii sau a semnalmentelor acestuia. Persoana în cauză, în vârstă de 38 ani, a fost condusă la sediul poliţiei unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc. Cercetările sunt continuate de poliţie. VEZI VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu