Gălăţeanul care şi-a terorizat familia, după gratii Recomandat

Vineri, 20 Ianuarie 2023 15:04
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 19 ianuarie 2023, Judecătoria Tecuci a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 44 de ani pentru o perioadă de 30 de zile.
Reamintim că, miercuri, 18 ianuarie 2023, în jurul orei 17.00, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată de o tânără, cu vârsta de 23 de ani, despre faptul că tatăl ei, cu vârsta de 44 de ani, a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis în cursul aceleaşi zile de poliţişti, a revenit la adresa de domiciliu şi provoacă scandal.
În cursul aceleaşi zile, bărbatul de 44 de ani, îşi agresase fizic soţia în locuinţa comună, din municipiul Tecuci, iar în urma intervenţiei poliţiştilor, precum şi a parcurgerii formularului de risc, s-a impus emiterea unui ordin de protecţie provizoriu prin care i se interzicea celui în cauză să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de soţia sa, în vârstă de 42 de ani şi de locuinţă.
Poliţiştii care s-au deplasat din nou la adresa celor doi soţi, l-au găsit pe bărbatul de 44 de ani în curtea imobilului în timp ce stropea cu benzină mai multe lemne şi manifesta un comportament agresiv la adresa soţiei sale. A fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, unde, după audieri şi după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracţiunile de încălcarea ordinului de protecţie şi tentativă la infracţiunea de distrugere, poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de joi, 19 ianuarie 2023, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu