Gălăţeanul Augustin Sandu a uimit juraţii de la Românii au Talent Recomandat

 
Vineri, 17 Martie 2023 23:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Augustin Sandu are 43 de ani, este din Galaţi şi este student în anul 2 la Facultatea de Arte. Gălăţeanul nostru a impresionat juriul de la Românii au Talent cu sculpturile sale, chiar dacă abia acum urmează studii de specialitate. Augustin sculptează în orice material, inclusiv metal, şi şi-a perfecţionat talentul urmărind pe internet diverşi artişti din acest domeniu.

Înainte de a-şi descoperi pasiunea pentru sculptat, Augustin a fost un tatuator renumit în străinătate, având peste 24 de ani de experienţă în acest domeniu. În trecut, el a participat inclusiv la competiţii de tatuat, relatează protv.ro.

„Eşti un talent mult mai mare decât poate cuprinde o reprezentaţie într-un astfel de show. Este evident că avem de a face cu un artist foarte talentat, extrem de sensibil şi un om care oricum are valenţe în multe forme ale artei. E impresionant!”, a spus Andi Moisescu.

Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete chiar au spus, la finalul numărului artistic, că vor să achiziţioneze câteva dintre obiectele sculptate de artistul gălăţean!

Tot vineri, 17 martie 2023, a urcat pe scena emisiunii o adolescentă frumoasă din Galați care a cântat şi încântat juraţii şi publicul cu vocea ei minunată și pianul: Românii au Talent: La doar 16 ani, Andra Leon a încântat juraţii cu talentul ei.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu