Gălăţeancă căutată de soţ şi poliţie (UPDATE) Recomandat

Luni, 24 Octombrie 2022 15:55
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Persoana a fost găsită de polițiști într-o stație pentru mijloace de transport în comun, din cartierul Țiglina 2. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. "A fost condusă la sediul Secției 2 Poliție Galați și urmează ca în scurt timp să fie redată familiei", informează IPJ Galați.

..............................................................................

Poliţiştii gălăţeni caută o femeie, de 66 ani, care a plecat astăzi, în jurul orei 12.00, din zona unui cabinet medical situat pe strada Saturn, în apropiere de o staţie peco, din municipiul Galaţi, şi nu a mai revenit.
La data de 24 octombrie 2022, ora 12.10, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către un bărbat, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12.00, soţia sa, COSTACHI MIHAILA, de 66 ani, a plecat de la un cabinet medical, în timp ce acesta se afla la un consult, şi nu a mai revenit.

WhatsApp Image 2022 10 24 at 15.48.10

Semnalmente: înălţime - 1,60 metri, greutate - aproximativ 75 de kg, păr şaten, ochi albaştri.
La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu un blug de culoare albastră, o geacă gri, pantofi maro şi pe cap purta o şapcă neagră.
Persoana în cauză se află în grija soţului, având unele probleme de orientare. Când este întrebată cum se numeşte, aceasta se recomandă cu numele de Dogaru, nume purtat înaintea căsătoriei.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu