Fonduri europene pentru modernizarea Grădiniţei „Motanul Încălţat” Recomandat

Vineri, 05 Noiembrie 2021 11:20
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost semnat contractul de finanţare europeană pentru modernizarea Grădiniţei cu Program Prelungit „Motanul Încălţat”.
Principalele categorii de lucrări vizează: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu (panouri fotovoltaice şi panouri solare), modernizarea instalaţiei de iluminat, managementul energetic pentru clădiri.
Grădiniţa este situată în cartierul Micro 19, strada Costache Conachi nr. 2C, şi are un singur corp de clădire, C1, construit în anul 1972, beneficiarii fiind cei 213 copii înscrişi în învăţământul preşcolar. Valoarea proiectului este de 1.081.933,66 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă este de 1.081.933,66 lei cu TVA, iar contribuţia proprie este de 21.638,67 lei cu TVA. Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni de la semnarea contractului de finanţare.
Prin proiect se urmăreşte creşterea eficienţei energetice a clădirii, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră şi scăderea costurilor cu energia termică.
Proiectul a fost depus în cadrul POR 2014-2020 Axa prioritară 3 - Sprijinirea  tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuin/ţelor, Operaţiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM, informează municipalitatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu