Director nou la APDM Galaţi Recomandat

Marți, 09 Aprilie 2019 15:56
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi are un nou director general interimar începând de marţi, 09 aprilie 2019. Urmare a deciziei Consiliului de Administraţie, funcţia va fi orcupată de Marcela Daniela Costea, care deţinea funcţia de şef birou Proiecte Europene tot în cadrul APDM. În plus, Marcela Daniela Costea, de profesie economist-inginer, este şi consilier local PSD în Consiliul Local al municipiului Galaţi. Interimatul pe această funcţie este stabilit prin lege la 4 luni.

Funcţia de director general este asigurată prin interimat din aprilie 2018, când procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a directorului Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (C.N.A.P.D.M.) S.A., Ciubrei Luigi Marius, sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de luare de mită. Ulterior, magistraţii Tribunalului Galaţi au respins propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a celor doi inculpaţi şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru 30 zile, începând cu data expirării ordonanţelor de reţinere.

Până astăzi, fotoliul de director general al APDM a fost ocupat de Georgel Botea venit pe această funcţie de la Navrom Portservice S.R.L. Galaţi.

Citeşte pe aceeaşi temă şi:

- Conducerea Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi, sub suspiciuni de ilegalitate încă din 2013

- Directorul APDM Galaţi, Luigi Ciubrei, şi la muncă, şi în arest la domiciliu

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu