Crosul Andreian, sâmbătă, pe Domnească. Traficul rutier va fi închis Recomandat

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 12:23
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu prilejul sărbătorilor dedicate celor 30 de ani de când Galaţiul se află sub ocrotirea Sfântului Apostol Andrei, Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi din România - Filiala Galaţi (ASCOR GL) şi Liga Studenţilor din Galaţi (LSG) organizează Crosul Andreian.
"Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2022, între orele 10.30 - 12.30. Pe lângă iniţiatori, proiectul se realizează cu sprijinul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, Universităţii „Dunărea de Jos”, Primăriei Municipiului Galaţi, Inspectoratului Judeţean de Poliţie a municipiului Galaţi, Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi şi Fundaţiei Comunitare Galaţi.
Este un eveniment dedicat unirii tinerilor din oraşul Galaţi, cu scop filantropic, pentru a ajuta pe doi colegi de-ai lor, defavorizaţi social, studenţi în anul I la Universitatea „Dunărea de Jos”.
În acest sens, crosul se adresează tinerilor studenţi şi liceeni, cu vârste peste 16 ani, care pot participa la eveniment pe baza înscrierii gratuite on-line accesând un cod QR sau link-ul din afişul de promovare. Înscrierile se pot realiza şi la poziţia de start în ziua crosului, pâna la ora 10.30.
Traseul va avea aproximativ 3000 m pe Strada Domnească. Startul se va efectua de la intersecţia Străzii Navelor cu Strada Domnească (zona Spicu, Fata pe valuri) şi sosirea la Muzeul Istoriei Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos (zona statuie), unde se va încheia evenimentul cu premierea participanţilor.
În intervalul orar 10.30 - 12.30, Strada Domnească pe acest traseu va fi închisă traficului rutier (care se realiza pe rutele ocolitoare), astfel: cu sprijinul Poliţiei Rutiere şi a Poliţiei Locale Galaţi, intersecţiile aferente traseului mai sus menţionat vor fi închise pe măsură ce coloana de participanţi avansează pe traseu, urmând ca după ce ultimul participant depăşeşte intersecţia, aceasta să fie redeschisă circulaţiei, în condiţii de siguranţă.
Participanţii trebuie să fie la punctul de plecare a crosului (Zona Spicului- Fata pe valuri) la orele 10.00 pentru a primi numerele de concurs.
Asistenţa medicală va fi asigurată pe tot timpul desfăşurării evenimentului de către Asociaţia pentru Salvare, Recuperare şi Ajutor Umanitar (SRAU Galaţi) şi Asociaţia pentru Instruire în Situaţii de Urgenţă (UVSAR Galaţi).
Pentru cei interesaţi, redăm mai jos link-urile pentru înscrierile online: https://forms.gle/QA3Q2F7Coz9Qa2pZ7 / https://facebook.com/events/s/crossul-andreian/1261763691347085/", transmit organizatorii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu