CJ Galaţi, sprijin financiar pentru pompieri şi jandarmi Recomandat

Vineri, 26 August 2022 13:57
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean vine în ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Eremia Grigorescu” şi a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Dunărea de Jos”. Va aloca din bugetul propriu 96.649 de lei, pentru ca cele două instituţii să poată achiziţiona echipamente necesare în desfăşurarea activităţii. Proiectul de hotărâre se află pe masa consilierilor judeţeni şi va fi supus aprobării în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.
„De ani de zile suntem alături de instituţiile de ordine publică din Galaţi sau de cele care asigură siguranţa gălăţenilor. După ce au fost achiziţionate diverse echipamente de care oamenii legii au nevoie pentru a-şi îndeplini cu succes misiunile, de la şenilate şi aparate de depistare a drogurilor la autospeciale moderne pentru intervenţii pirotehnice sau pentru medicii de la UPU - SMURD, vom sprijini financiar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi pentru achiziţionarea unor camere cu termoviziune, a unor echipamente de protecţie contra gazelor şi a unui sistem de stocare a imaginilor din timpul misiunilor de ordine publică”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va beneficia de sprijin financiar pentru achiziţionarea a două camere cu termoviziune, iar Inspectoratul Judeţean de Jandarmi va beneficia de sprijin financiar pentru achiziţionarea a 42 de echipamente de protecţie împotriva gazelor şi a unui sistem de stocare a imaginilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu