BREAKING: Vid de conducere la Inspectoratul Şcolar Galaţi (UPDATE) Recomandat

 
Miercuri, 31 August 2022 17:01
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: A fost numită echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi. Detalii AICI!

....................................................................................................................................................

Astăzi, 31 august 2022, au expirat mandatele tuturor celor aflaţi la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Galați care nu au dat concurs pentru funcţia ocupată şi au fost numiţi prin detaşare. Astfel, astăzi, la ora 16.30, când s-a terminat programul, inspectorul şcolar general Gina Brânzan, inspectorii adjuncţi Selena Costea şi Adrian Diacănu nu primisiră din partea Ministerului Educaţiei deciziile pentru un nou mandat şi nici mandate pentru alţi inspectori care i-ar putea înlocui pe cei aflaţi până astăzi pe funcţii nu veniseră. Acest vid de conducere atrage după sine multe probleme având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la începerea anului școlar și nimeni nu are drept de semnătură.

Gina Brânzan a declarat pentru Monitorul de Galaţi că este sigură că până la sfârşitul acestei zile vor fi primite numirile şi, chiar dacă acestea vor veni mâine, activitatea inspectoratului merge înainte până atunci. 

Potrivit informaţiilor noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi este printre puţinele, dacă nu chiar ultimul care până la această oră nu a primit deciziile de numire în funcţiile de conducere.

Se pare că această tărăgănare a numirilor se datorează factorilor politici gălăţeni. Ca urmare a negocierilor politice, erau așteptate schimbări în echipa de conducere a IŞJ Galaţi, funcţiile de inspectori şcolari generali adjuncţi revenind PSD, la fel şi conducerea Casei Corpului Didactic, iar funcţia de inspector şcolar general să rămână la PNL, adică tot Gina Brânzan. Vom vedea dacă și cine a fost schimbat din funcție după ce ministerul va emite deciziile.

 

Știre în curs de actualizare....

 

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu