Băieţel de 11 ani din Galaţi stropit cu gaz lacrimogen în fața blocului Recomandat

Joi, 06 Octombrie 2022 15:08
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un băiat de 11 ani a ajuns seara trecută la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi după ce un alt copil i-a pulverizat în faţă cu spray cu gaze lacrimogene. Totul ar fi pornit de la o joacă. Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact, notează observatornews.ro.
Copilul se află în afara oricărui pericol. El a fost dus seara trecută la spital, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale, după care l-au şi externat. Medicii au considerat că nu este pusă în pericol vederea, motiv pentru care l-au lăsat să plece acasă.
Totul s-a întâmplat în faţa blocului, acolo unde copilul se juca cu alţi prieteni, toţi de vârste apropiate, iar unul dintre ei avea la el acel spray pe care i-l oferiseră chiar părinţii pentru a se feri de câini sau alte pericole.
Copiii au fost curioşi să vadă cum funcţionează şi dintr-o joacă, un jet i-a fost pulverizat în faţă acestui băiat de 11 ani. Poliţiştii au fost chemaţi şi ei la spital şi s-a ajuns la concluzia că totul a fost o joacă, un accident nefericit, motiv pentru care nimeni nu va fi sancţionat chiar dacă s-ar fi stabilit că acest incident ar fi avut loc cu intenţie, pentru că vorbim de doi copii în vârstă de 11 ani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu