Autoturism de lux descoperit de poliţiştii de frontieră, la câteva ore de la semnalarea furtului (VIDEO) Recomandat

Sâmbătă, 29 Mai 2021 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi S8, care a fost declarat ca fiind furat din Germania.

„În data de 28 mai a.c., în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi Rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi S8, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2013. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta figurează  în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul în cauză de la un prieten din Germania şi nu ştia că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu“, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 171.500 de lei (35.000 de euro), a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor. VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu