Autoturism căutat de autorităţile din Austria, descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Miercuri, 16 Octombrie 2013 03:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În data de 14 octombrie, în jurul orei 22.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul ucrainean S.Y., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.
În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind căutat în vederea confiscării, semnalare introdusă de către autorităţile din Austria, maşina figurând ca fiind furată din Viena în data de 4 octombrie a.c.
S.Y. a declarat că lucrează ca şofer şi a fost contactat telefonic de un bărbat care i-a propus să transporte autoturismul din Polonia în Ucraina pentru suma de 300 euro. Tânărul a mai adăugat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că autoturismul figurează ca fiind căutat de autorităţi.
Poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele bărbatului, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Autovehiculul în valoare de 180.000 lei a fost indisponibilizat în vederea recuperării de către proprietar.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu