Au spart peste 14 locuinţe din Galaţi, în mai puţin de o lună Recomandat

Miercuri, 07 Aprilie 2021 15:42
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au fost depistaţi în flagrant la o spargere, trei tineri au fost acuzaţi de comiterea altor 14 astfel de infracţiuni. Vorbim despre trei tineri care, la data de 23 martie 2021, erau prinşi în flagrant imediat după comiterea unei tentative de furt dintr-o locuinţă din municipiul Galaţi. Cei trei tineri au vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, toţi din municipiul Tecuci.
„Ulterior depistării şi arestării preventive a acestora, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi s-a constituit o echipă formată din poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale şi ai secţiilor de poliţie 2, 3 şi 4, care au continuat cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză. Astfel, s-a stabilit că cei trei, împreună cu un alt bărbat, de 27 de ani, tot din municipiul Tecuci, ar fi prezumtivii autori ai unui număr de 14 furturi şi tentative de furt, cu mod de operare «escaladare şi forţarea ferestrei», comise, în perioada 21.02 - 16.03.2021, din locuinţe de pe raza municipiului Galaţi, prejudiciul creat fiind de aproximativ 25.000 de lei. Documentarea faptelor menţionate mai sus s-a făcut cu suportul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic“, se arată în comunicatul IPJ Galaţi.
În continuare, poliţiştii desfăşoară toate activităţile necesare, atât pentru administrarea probatoriului, cât şi pentru recuperarea prejudiciului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu