ATENŢIE! Morcovi cu pesticide la Metro şi spanac cu virusul hepatitei la Profi

 
Joi, 03 Noiembrie 2022 19:34
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) atenţionează asupra unor produse alimentare ce vor fi retrase din unele supermarketuri. Este vorba despre lanţul de magazine Profi care va retrage un lot de spanac contaminat cu virusul hepatitei A şi de Metro care va retrage un sortiment de morcov la care s-a constatat că prezintă depăşiri ale limitelor admise de pesticid Oximil.

"Profi acordă prioritate siguranţei alimentare, motiv pentru care vă informăm că am iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845, ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care deţin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui", informează Profi. 

”Vă informăm că am fost notificaţi de catre furnizrul VALENCIA TRADING OFFICE SL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolelor menţionate mai jos. Motivul rechemării: depăşire limite reziduu pesticid - Oxamil. Denumire articol: Morcovi baby 200G. Distribuitor: VALENCIA TRADING OFFICE SL. Cod de bare: 8718963279570. Lot: 4005 / 4102 / 4202 / 4205. 

În cazul în care aţi cumpărat produsele menţionate mai sus, vă rugăm să nu le consumaţi şi să le returnati in magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL pana pe 21.11.2022, urmand sa primiti contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, anunţă Metro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu