Arme letale interzise, descoperite după 3 percheziţii în judeţul Galaţi (VIDEO) Recomandat

Marți, 23 August 2022 14:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 23 august a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Galaţi au efectuat 3 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
Activităţile au fost efectuate la locaţii din municipiul Galaţi şi sat Şiviţa, comuna Tuluceşti, la domiciliul unui bărbat, de 33 de ani, fiind descoperite 3 arme letale interzise la deţinere: un pistol mitralieră semiautomat,  calibrul 9 mm, prevăzut cu amortizor, ce avea în încărcător 9 cartuşe cu glonţ de 9 mm, un pistol cu glonţ, prevăzut cu amortizor, cu toate inscripţiile şterse, ce avea în încărcător 6 cartuşe cu glonţ calibrul 9x18 mm, un pistol cu glonţ, calibrul 7,65, cu seria ştearsă, ce avea în încărcător 5 cartuşe cu glonţ calibrul 7,65 mm.
Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.
La acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. VEZI VIDEO, mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu