Aparatură de ultimă generaţie pentru Ambulatoriul Spitalului Judeţean Galaţi Recomandat

Luni, 08 Martie 2021 17:56
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

25 de echipamente medicale de ultimă generaţie vor intra în dotarea Spitalului Judeţean Galaţi. Printre cele  mai importante echipamente medicale care vor fi aduse în noul Ambulatoriu de Specialitate se află un sistem complet de videoendoscopie, topograf cornean, oscilometru doppler, electrocardiograf, ecograf cu două sonde, electroencefalograf computerizat, audiometru şi un electrocauter.
Pentru Ambulatoriul Spitalului Judeţean a fost finalizată procedura de achiziţie publică a acestor echipamente pentru următoarele specialităţi medicale: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, ginecologie, urologie, radiologie şi imagistică medicală, ORL, neurologie, medicină internă, hematologie, ortopedie şi oncologie.
Valoarea investiţiei este de 2.127.125 de lei (TVA inclus), fonduri prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Licitaţia a fost câştigată de Asocierea S.C. Dtl Medical S.R.L& S.C.Caro International S.R.L.
“Se lucrează din plin la extinderea şi modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean. Practic, se construieşte o clădire cu trei etaje, ceea ce înseamnă peste 1500 de mp de noi spaţii medicale. Proiectul prevede şi dotarea acestor spaţii cu echipamente medicale. Am finalizat deja această procedură, urmând ca, în momentul în care constructorul va termina lucrările, să fie adusă imediat aparatura medicală. Valoarea întregii investiţii, însemnând lucrări de extindere şi dotarea cu echipamente medicale, este de aproximativ 12,3 milioane de lei, fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu