Adolescent snopit în bătaie de 7 tineri pe stradă, după o ceartă online Recomandat

Joi, 03 Martie 2022 20:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Șapte adolescenți din Galați au fost surprinși de un jandarm aflat în timpul liber în timp ce agresau un alt tânăr. Cei șapte adolescenți au fost prinși de jandarmi și polițiști. Bătaia a pornit de la o dispută avuta pe o rețea de socializare. 

Astfel, joi, 3 martie, în jurul orei 16:00, în timp ce se deplasa spre domicliu, un jandarm aflat în timpul liber a observat un grup de șapte persoane care loveau cu pumnii și picioarele un tânăr. Jandarmul a intervenit, iar cei șapte au fugit în direcții diferite.

"Colegul nostru a alergat după aceștia și a anunțat echipajul de jandarmerie, indicând direcția în care au fugit o parte dintre ei. Trei dintre tineri au fost prinși de jandarm, iar restul au fost prinși de către echipaje de jandarmerie și poliție. Persoana agresată are 19 ani și a fugit de la fața locului, dar a fost identificată ulterior de către forțele de ordine. Cei șapte tineri au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării verificărilor. Aceștia au vârsta cuprinsă între 16 și 21 ani, motiv pentru care la sediul poliției au fost chemați și părinții minorilor", potrivit IJJ Galați.

Persoana agresată a precizat că depune plângere împotriva adolescenților și va scoate certificat medico-legal. Cercetările sunt continuate de poliție.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu