Accident spectaculos la Lieşti Recomandat

Vineri, 04 Noiembrie 2022 10:22
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 04 noiembrie 2022, în jurul orei 07:22, pe DN25, în interiorul localităţii Lieşti, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului, au stabilit faptul că un tânăr de 21 ani din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi spre municipiul Tecuci, când s-a angajat în depăşirea unui camion, care se deplasa în aceeaşi direcţie, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, astfel că  autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de o staţie pentru mijloace de transport public şi s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând în dreptul unui imobil unde a lovit un alt autoturism parcat.
Atât conducătorul auto, cât şi un pasager bărbat de aceeaşi vârstă, nu au suferit nicio vătămare corporală. Amândoi purtau centurile de siguranţă în timpul evenimentului rutier. Centura de siguranţă salvează vieţi!
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au luat măsura reţinerii permisului de conducere auto pentru o perioadă de 90 de zile pentru depăşire neregulamentară şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 1305 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu