Accident şi pericol de explozie la Matca (FOTO) Recomandat

Miercuri, 28 Septembrie 2022 10:16
Publicat în Eveniment

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.05, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci, aflaţi în serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, au efectuat semnal de oprire unui autoturism aflat în trafic, înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 122 de km/h.
Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, continuându-şi deplasarea, astfel că poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia.
La intrarea în comuna Matca, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a lovit gardul unei locuinţe.
În urma impactului, reţeaua de alimentare cu gaze a imobilului a suferit avarii, la faţa locului deplasându-se reprezentanţi ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.
Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, identificat în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din comuna Matca, precum şi a pasagerilor din autoturism, 3 adolescenţi, de 17 ani, toţi din aceeaşi localitate.
Întrucât conducătorul auto a rămas încarcerat, la locul accidentului, alături de cele două echipaje ale Poliţiei, au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, precum şi o autospecială de intervenţie pentru prevenirea şi stingerea incendiilor, din cadrul I.S.U. Galaţi.
Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru a se stabili prezenţa în organism a alcoolului sau a substanţelor interzise.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, atât pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, cât şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, existând suspiciuni în acest sens.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos! ↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu