Accident pe Faleză. Un şofer de 71 de ani a făcut prăpăd pe contrasens Recomandat

Vineri, 10 Martie 2023 13:20
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galaţi, a avut loc, la data de 08 martie 2023, în jurul orei 11.15, un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 71 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada mai sus menţionată, având direcţia de deplasare dinspre prelungirea străzii George Coşbuc către strada Saturn, într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, cu vârsta de 28 de ani, din Şiviţa, judeţul Galaţi.
După producerea evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, precum şi a unui copil minor, cu vârsta de 10 ani, pasager pe bancheta din spate. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale de specialitate şi au rămas internaţi.
La testarea alcoolscop a bărbatului de 28 de ani, rezultatul a fost negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatului de 71 de ani nu i s-a putut face testarea alcoolscop, însă la spital i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu