Accident mortal în județul Galați. Bătrân izbit de ambulanță, la Matca Recomandat

Miercuri, 08 Martie 2023 14:40
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 07 martie 2023, în jurul orei 18.50, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Matca, din judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia, un pieton a fost rănit şi se află în stare de inconştienţă pe partea carosabilă.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 63 de ani, din comuna Negrileşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autospecială de serviciu, o ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, pe strada Tecuciului, din localitatea mai sus menţionată, a surprins şi accidentat mortal un bărbat, cu vârsta de 76 de ani, din comuna Matca.
Pietonul se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, iar la momentul producerii accidentului, echipajul medical din ambulanţă transporta un pacient către Spitalul Municipal Tecuci.
La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu