Accident grav pe str. Oţelarilor

Miercuri, 16 Octombrie 2013 03:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Bucureşti după ce a suferit leziuni severe, fiind victima unui accident rutier. Bărbatul şi o fetiţă în vârstă de aproape 8 ani au traversat neregulamentar, pe strada Oţelarilor, aproape de fostul sediul al Romtelecom, şi au fost acroşaţi de un autoturism condus de o şoferoiţşă în vârstă de 32 de ani. Bătrânul a fost aruncat câţiva metri în urma impactului cu maşina şi s-a lovit puternic la cap, în timp ce fetiţa a scăpat cu leziuni minore. Un echipaj SMURD a intervenit şi a transportat fetiţa la Spitalul de Copii, unde a rămas internată, şi bătrânul la Stabilizarea Unităţii de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean. Starea bătrânului este foarte gravă.
„Pacientul este transportat la Bucureţti deoarece are şi un anevrism care complică şi mai mult leziunile suferite, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. Fetiţa, în schimb, este stabilă. „Are contuzii, a fost consultată de medicii neurologi şi chirurgi dar rămâne internată, doar pentru a fi supravegheată, încă 24 de ore”, a precizat dr. Victoriţa Ştefănescu, directorul Spitalului de Copii Galaţi. Poliţiştii au început ancheta.
„Din primele cercetări reiese că a fost vorba de o traversare neregulamentară. Există două victime, un bărbat rănit grav şi un copil rănit uşor. Continuăm cercetările”, a precizat Aurelian Ropotan de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Rutiere. Şoferiţa este cercetară pentru vătămare corporală.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu