Abia întorşi din Italia au vrut sa jefuiască o bătrână în Tecuci Recomandat

Miercuri, 20 Mai 2020 12:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi bărbaţi au fost observaţi de jandarmi în timp ce sustrăgeau portofelul unei bătrâne. Bărbaţii s-au ales cu dosar penal. S-a întâmplat pe strada Gheorghe Petraşcu, unde un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a observat doi bărbaţi cu un comportament suspect. În faţa acestora se afla o bătrână, jandarmii au ales să stea la distanţă, cât să nu se facă văzuţi şi să îi urmărească.

„Suspiciunea jandarmilor s-a adeverit când, înainte de a intra într-un magazin alimentar, unul dintre bărbaţi a împins-o pe bătrână pentru a o dezorienta, iar al doilea i-a sustras portofelul din poşetă. Jandarmii au intervenit imediat şi au imobilizat persoana care a sustras portofelul, un bărbat din Tecuci, în vârstă de 53 ani. A doua persoană a fost identificată ulterior ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Bacău. Ambii s-au cunoscut în Italia, de unde au revenit în urmă cu câteva săptămâni“, a precizat Cătălin Badin, IJJ Galati.

Bătrâna, în vârstă de 87 ani, şi-a recuperat de la jandarmi portofelul în care se afla suma de 48 lei şi actele de identitate. Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt. Cercetările sunt continuate de către Poliţia municipiului Tecuci.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu