747 locuri de muncă oferite la bursa de vineri

 
Joi, 24 Septembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reamintim faptul că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează vineri “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2015”, începând cu ora 9.00, în două locaţii: holul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi şi Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci. Până ieri dimineaţă au fost transmise invitaţii la peste 1.025 angajatori din judeţul Galaţi iar 72 au confirmat deja participarea, cu 747 de locuri de muncă. Pentru 633 dintre aceste locuri de muncă se solicită persoane cu studii medii, iar pentru un număr de 114 locuri de muncă se solicită persoane cu studii superioare. Din cele 747 locuri de muncă, 623 sunt oferite la Bursa din municipiul Galaţi, iar restul de 124 sunt oferite la Bursa din municipiul Tecuci.

Cele mai multe din locurile de muncă oferite sunt următoarele profesii şi meserii: confecţioner textile, prelucrător prin aşchiere, operator IVP date, inginer în diverse domenii, operator maşini comandă numerică, muncitor necalificat, lăcătuş, sudor, vânzător, agent curăţenie.

Participarea la acest eveniment este gratuită şi se pot prezenta nu doar absolvenţii de anul acesta ci şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu