ANAF: Noi reglementări privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, în vigoare de la 1 ianuarie Recomandat

Vineri, 26 Noiembrie 2021 12:37
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prevederile privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, prin care au fost revizuite criteriile de selecţie a acestora, intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2022, a anunţat Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).
"Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agenţia a revizuit criteriile de selecţie a acestora", se menţionează în comunicat.
Ca urmare a acestor reglementări, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administraţi la nivelul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili.
Conform sursei citate, contribuabilii vizaţi de reîncadrare vor fi informaţi prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenţiei, cu privire la noua arondare. (sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu