„Vis de iarnă”, la Complexul Muzeal Galaţi Recomandat

Joi, 08 Decembrie 2022 11:24
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu data de vineri, 9 decembrie 2022, ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi se va deschide cea de a XVI-a ediţie a expoziţiei temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de public bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, alături de aranjamente şi ornamente de sezon.
La deschidere, publicul va avea ocazia să asiste la un program special de colinde oferit de Şcoala de Canto CRISS MUSIC, coordonată de artista Cristina Boghici (Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galaţi). În acelaşi ton, grupul de folk ILY, de la Şcoala Gimnazială nr.1 Tuluceşti, coordonat de ed. Măzăreanu Luminiţa, va delecta publicul cu un recital muzical. Grupul „Moşoaiele”, din Luncaviţa - Tulcea, va fi prezent la deschiderea expoziţiei cu un moment special din datinile străbune. Va încheia vernisajul trupa „The Sisters” din Galaţi, formată din Cristina Boghici şi sora ei, Ioana Alexandra Bordei.
„Vis de iarnă” se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi îl face, la final de an, celor care îi trec pragul. Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe data de 31 decembrie 2022.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu