Proiect internaţional cu parteneri din patru ţări UE, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi Recomandat

 
Joi, 03 Mai 2018 09:09
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în calitate de coordonator al proiectului internaţional Erasmus+, intitulat „Transnational Technology Transfer Training: Training Blueprints for Accelerated Growth”, proiect cu durata de 24 luni, împreună cu parteneri externi din Italia, Austria, Croaţia şi Slovenia, şi-a propus dezvoltarea unor activităţi care să ducă la un transfer şi o implementare mai rapidă a tehnologiilor inovative.
Pentru atingerea acestui obiectiv, se vor organiza cinci evenimente de multiplicare în ţările participante. Un prim eveniment, cu denumirea „Lansarea programului de training T4/Launch of the T4 Course Program”, se va desfăşura marţi, 08 Mai 2018, începând cu ora 09:00, la Hotel Faleza din Galaţi, în cadrul căruia vor fi prezentate rezultatele intelectuale ale proiectului: „EU map of SMEs tech transfer training practices”, „T4 competence profile” şi „T4 training programme content”.
La acest eveniment pot participa IMM-uri, organizaţii cluster, centre de C&D/universităţi, parcuri tehnologice şi centre de dezvoltare a afacerilor, organisme de dezvoltare economică, instituţii de învăţământ cu profil vocaţional, dar şi învăţământ superior.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu