Liceul Transporturi Căi Ferate din Galaţi, premiat la Iaşi Recomandat

Miercuri, 06 Iunie 2018 17:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Iaşi, a avut loc etapa naţională a concursului "Ştiu şi Aplic - Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii", organizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi şi Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi".
Judeţul Galaţi a fost reprezentat de echipele Liceului Tehnologic Transporturi Căi Ferate şi ale Colegiului Tehnic de Alimentaţie şi Turism "Dumitru Moţoc". Citeşte aici "Două licee din Galaţi s-au calificat în etapa naţională a concursul naţional «Ştiu şi aplic - Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii»" 
Două echipe ale Liceului Tehnologic Transporturi Căi Ferate au primit două premii III, la secţiunile: filiera tehnologică, ciclu inferior (clasele IX-X) şi filiera tehnologică, ciclu superior (clasele XI-XII), iar un elev al aceluiaşi liceu a primit un premiu special. Concursul care a avut drept scop conştientizarea profesorilor şi elevilor - viitori angajaţi - asupra riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională la locul de muncă, precum şi încurajarea şi atragerea elevilor în activităţi de studiere şi aplicare a securităţii si sănătăţii în muncă, a reunit la start 200 de elevi din licee şi colegii din 31 de judeţe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu