IŞJ Galaţi şi Casa Corpului Didactic Galaţi organizează workshop-ul „Educaţia non-formală: actori, practici, perspective” Recomandat

Vineri, 03 Martie 2023 12:49
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 10 martie 2023, în intervalul orar 14.00 - 17.30, la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi, sala „Multimedia”, etajul I, în sistem faţă în faţă se va desfăşura workshop-ul organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Galaţi, cu tema „Educaţia non-formală: actori, practici, perspective”.
Proiectul „Curriculum Relevant, Educaţie Deschisă pentru toţi - CRED” continuă seria de evenimente naţionale dedicate promovării importanţei educaţiei non-formale în contextul unui curriculum centrat pe competenţe continuă, „Atelierele CRED - Bune practici în educaţie”, organizate în colaborare cu fiecare Inspectorat Şcolar Judeţean şi cu fiecare Casă a Corpului Didactic din România.
"Educaţia non-formală are un rol important în mutarea accentului pe ieşirile din proces (output) şi/sau pe rezultate (outcomes) şi în promovarea unei învăţări ca experienţă trăită, în care activităţile urmăresc, în egală măsură, dimensiunea cognitivă, socială şi emoţională. Acest lucru înseamnă o apropiere între promotorii educaţiei non-formale: profesori, cadre didactice care activează în Palatele şi Cluburile copiilor, dar şi practicieni din organizaţii non-guvernamentale care derulează proiecte educaţionale. Din necesitatea împărtăşirii bunelor practici, vă rugăm să diseminaţi aceste informaţii în cadrul unităţii dumneavoastră şi să invitaţi în special colegii care nu au participat până în prezent la sesiunile de formare în cadrul proiectului CRED să se înscrie", transmit organizatorii.
Link-ul pe care se poate face înscrierea este (https://forms.gle/D5kx37kNA3736eGy7), iar machetele documentelor din componenţa dosarului, care cuprinde anexele 1, 2 şi 3, copie după CI şi adeverinţa eliberată de unitatea de învăţământ, pot fi descărcate şi de pe site-ul Casei Corpului Didactic Galaţi, la adresa: http://ccdgalati.ro/ro/proiecte/cred/653-workshop-educatia-non-formala-actori-practici-perspective.html.
Perioada de înscriere este marţi, 28 februarie 2023 - luni, 06 martie 2023, iar dosarul de înscriere va trebui depus la Casa Corpului Didactic Galaţi, etajul I, de luni până joi, în intervalul orar 08.30 - 15.30, şi vinerea, în intervalul orar 08.30 - 13.30. Pentru orice alte informaţii suplimentare, referitoare la eveniment, puteţi suna la numărul de telefon: 0236/414.719.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu