ÎPS Casian, un mărtişor, o cruciuliţă, şi un zâmbet frăţesc pentru refugiaţii din căminele studenţeşti Recomandat

Miercuri, 02 Martie 2022 09:50
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La începutului unei noi primăveri, ÎPS Arhiepiscop Casian a dorit să aducă o rază de lumină şi speranţă în inimile şi în sufletele încercate de suferinţă ale mamelor şi copiilor sosiţi în aceste zile din Ucraina şi cazaţi în Campusul studenţesc „Al. Ioan Cuza” al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.
În această vizită de suflet, Înaltpreasfinţia Sa a fost însoţit de cadre didactice, studenţi şi masteranzi din cadrul Departamentului de Teologie al Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi.
Într-o atmosferă deosebit de emoţionantă, ierarhul şi tinerii voluntari s-au rugat împreună cu oaspeţii din Ucraina, le-au oferit un cuvânt de încurajare, precum şi câte un mărtişor, o cruciuliţă, şi un zâmbet frăţesc celor găzduiţi temporar în urbea de la Dunăre.
Părintele Arhiepiscop a transmis un mesaj de mulţumire şi apreciere către toţi cei implicaţi în sprijinirea acestor semeni greu încercaţi, subliniind efortul, dăruirea şi disponibilitatea deosebite ale credincioşilor din municipiul şi judeţul Galaţi care au reuşit într-un timp foarte scurt să se organizeze exemplar şi să colecteze cele necesare în astfel de situaţii, informează Arhiepiscopia.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu