După valul de incendii, Spitalul pentru Copii Galaţi angajează electrician Recomandat

Miercuri, 08 Martie 2023 13:26
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante de muncitor calificat I/II/III/IV - Electrician în cadrul Serviciului Administrativ - Muncitori Întreţinere Clădiri, Instalaţii.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt: studii generale/medii cu diplomă de calificare în meserie; minim 9 ani vechime în meseria de electrician pentru gradul I/minim 6 ani vechime în meseria de electrician pentru gradul II/minim 3 ani vechime în meseria de electrician pentru gradul III/fără vechime în meseria de electrician pentru gradul IV.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 martie 2023, ora 13.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 27 martie 2023, ora 08:30: proba scrisă.
Relaţii suplimentare, pe https://spcopgalati.ro/. (sursa posturi.gov.ro)
Reamintim că în decurs de 4 luni, la Spitalul pentru Copii Galaţi s-au produs două incendii, având aceeaşi cauză: un scurtcircuit la un neon. Detalii, în următoarele articole:
- Incendiu la Spitalul pentru Copii Galaţi (VIDEO)
- UPDATE | Incendiu la Spitalul pentru Copii Galaţi. Pacienţii au fost evacuaţi (FOTO/VIDEO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu