De Sânziene, Laura Lavric încinge hora la "Nespălata" Recomandat

Miercuri, 22 Iunie 2022 09:32
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De Sânziene, Consiliul Judeţean Galaţi, prin Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, organizează, în perioada 24-26 iunie 2022, „Festivalul Iei la Dunărea de Jos”.
Timp de trei zile, în zona pietonală centrală Spicul - Fata pe Valuri, sau aşa cum este cunoscută de gălăţeni, "la Nespălata", gălăţenii vor putea descoperi expoziţii de cămăşi tradiţionale, şezători şi ateliere de lucru, demonstraţii meşteşugăreşti şi momente artistice.
Vineri, 24 iunie, de la ora 11.00, „Festivalul Iei la Dunărea de Jos” debutează cu Târgul Meşterilor Populari aflat la ediţia a XX-a, care reuneşte şi în acest an meşteri populari şi artizani din cele mai importante zone etnofolclorice: Ilfov, Prahova, Vrancea, Suceava, Argeş, Neamţ, Brăila, Braşov şi Galaţi.
De asemenea, de la ora 19.00, gălăţenii sunt aşteptaţi la un spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului” împreună cu invitatul special Adriana Ochişanu.
Sâmbătă, 25 iunie, tot pe scena amplasată în zona Făntânii „Fata pe valuri”, va urca cunoscuta interpretă de muzică populară, Laura Lavric.
Intrarea este liberă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu