De la masa juriului "Românii au talent", Andra vine printre gălăţeni

 
Joi, 03 Mai 2018 18:29
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andra, una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, va concerta pe data de 14 iunie 2018 la Galaţi. Spectacolul va fi susţinut la Sala Sporturilor şi este destinat tuturor categoriilor de vârstă.
"De-a lungul carierei sale, Andra a reuşit să se dezvolte atât pe plan muzical, cât şi ca jurat în cunoscuta emisiune «Românii au Talent». Artista s-a remarcat de-a lungul timpului prin nenumărate şi variate melodii care au ajuns atât în topurile româneşti, dar şi în cele internaţionale. Performanţa sa este dovedită de către numeroasele premii câştigate, printre care se numără «Cea mai bună voce feminină», oferit de către Premiile Muzicale Radio România, «Cea mai bună artistă», oferit de Media Music Awards sau «Cea mai bună piesă POP-Inevitabil va fi bine». De asemenea, colaborările pe plan internaţional cu numeroşi artişti precum cântăreţul spaniol David Bisbal, alături de care a creat melodia de succes «Without You», şi-au pus amprenta pe cariera muzicală a artistei", se arată în comunicatul organizatorilor.
Preţul biletelor variază în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. Disponibilitatea începe de la categoria III cu preţul de 60 RON, categoria II cu 90 RON, categoria I cu 130 RON, iar cele VIP la preţul de 150 RON.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu