„Crăiasa Zăpezilor”, la Teatrul Gulliver Galaţi

 
Sâmbătă, 24 Februarie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimul weekend din această iarnă aduce un spectacol de sezon la Teatrul Gulliver. „Crăiasa Zăpezilor”, capodoperă a marelui scriitor de basme pentru copii, Hans Christian Andersen, vine în această duminică, 25 februarie 2018, de la ora 10:30, pe scena de la Gulliver.
„Crăiasa Zăpezilor” este o încântătoare poveste clasică ce a fost îmbrăcată de regizorul Cristian Pepino şi regretata scenografă, Cristina Pepino, în haine moderne, prin folosirea animaţiei digitale ca element de decor. Atmosfera hibernală a poveştii este dublată de coloana sonoră sugestivă în acest sens, realizată de Dan Bălan, în timp aventurile personajelor prind viaţă cu ajutorul actorilor Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu şi Marian Sterian. Spectacolul a obţinut în anul 2007 Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie „Bucurii pentru copiii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti. Tot în acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete “Gulliver” din Galaţi.
Biletele se pot cumpăra online, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Preţul acestora este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu