Campania UGAL „Sânge din sângele tău! Donează şi salvează vieţi!”, la final Recomandat

Joi, 29 Aprilie 2021 11:36
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii din Galaţi, a iniţiat, în perioada 19-23 aprilie, o campanie de donare de sânge intitulată „Sânge din sângele tău! Donează şi salvează vieţi!”. Persoane din conducerea Universităţii, cadre didactice, personal administrativ, studenţi au dat curs acestei iniţiative şi au donat pentru salvarea de vieţi omeneşti.
„E important, mai ales acum, să arătăm că suntem pro-comunitate şi că lucrăm împreună pentru salvarea celor aflaţi pe un pat de spital. Pandemia ne-a reamintit cât de cât de importantă este sănătatea şi ce bine este să ştii că cineva întinde o mână de ajutor, mai ales la nevoie. Felicit iniţiatorul Campaniei, pe toţi colegii, studenţii, angajaţii Universităţii care au dat curs acestei iniţiative şi au arătat că sunt oameni implicaţi”, a declarat prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi.
Coordonatorul acţiunii, Prorector dr. Alexandru Nechifor s-a arătat mulţumit de rezultatele Campaniei şi a promis că o va relua, atunci când va avea semnale de la colegii medici că este nevoie de sânge în spitalele din Regiune.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu